Здравейте колеги имам лек въпрос. Има ли защита двигателя на колата при скъсване на ангренажния ремък на 1.9JTD 16V - 2002 г. че днес ми се скъса и да знам дали да почвам да .............
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скъсан ремък 1.9 jtd 16v
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bubcho.2 Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам лек въпрос. Има ли защита двигателя на колата при скъсване на ангренажния ремък на 1.9JTD 16V - 2002 г. че днес ми се скъса и да знам дали да почвам да .............
-
Първоначално публикувано от bubcho.2 Покажи съобщениеAха значи почват големите ядове и ако не е тайна за какви суми става на въпрос че нещо не съм наясно
Comment
-
1.9 16 мисля че няма 2002ра, уточни точно кой двигател е ? Ако е този който си посочил и не е скъсала на някакви сериозни обороти си само за някоя кобилица и си на целата газ. Цецко ако слушаш може да си срежеш вените напрекиLast edited by thecleaner; d.m.y г., 22:37.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеееееее, аз не искам да му казвам 100лв. щото после ще ме псува. А накрая на 2002 пускат 16V дори със старата физиономия, но вътрешен фейсFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Ами гледаш моя пост за до към 1000лв. Твоят двигател няма кобилици, а доста клапани. Сваляне на глава и гледане на поражения. Има случай да отиде и надолу към коляновия вал. Така, че в момента всичко е гадаене на боб.
Ти сменял ли си ремък, кога и с какъв? А водната помпа?
---------- Post added at 07:29 ---------- Previous post was at 07:29 ----------
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеЦена скоростна кутия
Comment
-
Първоначално публикувано от bubcho.2 Покажи съобщениеAха значи почват големите ядове и ако не е тайна за какви суми става на въпрос че нещо не съм наясно
Като пари излезе 1100 лева, но това е със зверски отстъпки и без пари за работата. Иначе клиентска цена закова на 2500+. Но аз смених и сегменти, биелни лагери и турбина, те са около 700-800 лева(за клиента). Останалото са части по главата и работа. Успех с ремонта.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАми гледаш моя пост за до към 1000лв. Твоят двигател няма кобилици, а доста клапани. Сваляне на глава и гледане на поражения. Има случай да отиде и надолу към коляновия вал. Така, че в момента всичко е гадаене на боб.
Ей каква си ми хиенаLast edited by thecleaner; d.m.y г., 14:33.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАми гледаш моя пост за до към 1000лв. Твоят двигател няма кобилици, а доста клапани. Сваляне на глава и гледане на поражения. Има случай да отиде и надолу към коляновия вал. Така, че в момента всичко е гадаене на боб.
Ей каква си ми хиена
Comment
Comment